keskiviikko 8. helmikuuta 2012

aaaaaa!

Hain postista mun huudetut ihanat Ugg "Romancet"! Ja ne oli, unelmaaaaaaaat! Ihanat ihanat ihanat!! Lampaanvilla on tosi tosi pehmeää ja kenkien sävy on just täydellinen hohtava! Ja valkoiset satiininauhat <3 Mutta pieni miinus on se, että ne on kyllä pienet ja mun pitää pitää varpaita kippuralla :D :D Mut ei haittaa! Ehkä säästän ne vuokrausta varten tuleville talvimorsiamille ja muuten pidän tiukasti kaapissa jotta niitä voi välillä hipelöidä :) Ja alan haaveilemaan oikean kokoisista Ugg bootseista... http://www.uggaustralia.com/ En edes oo tuohon perusmuotoon niin ihastunut vaan ennemminkin lampaanvillan pehmeyteen ja lämpöön! Noissa kengissä tulee sellainen turvallinen talvi olo :)




Käytiin myös Sokoksella ja sieltä tarttu toiset kengät matkaan, Vagabondit 70 prossan alennuksella :) Sokoksella kyllä tekee oikeesti löytöjä noiden alennusten kanssa! Varsinkin jos törmää siihen tosi pätevään myyjään siellä :) Go Sokos! Ostin myös huulipunavaihtoehdon häihin, kivipuuterin muutaman vuoden tauon jälkeen ja superrasvaa ku omat = Mary Kayt oli loppu! Oli ihanaa tosta vaan ostella meikkejä, koska tosi harvoin niin teen "pakollisten" meikkiostosten lisäksi. Purkit ja purnukat, mitä tyttö tekisi ilman niitä!


Kävin myös siellä kasvohoidossa ja oli ihan elämys kun oli kynttilöitä ja musiikkia ja sai maata vaan 1,5 tuntia! Tietenkin se mekaanisen puhdistuksen pyörryttävä kipu on aivan kamalaa, mutta onneks sen aina pian unohtaa! Ja mun iho on upea huomenna! Ihanaa! FANTASTISTA!

P.S. Ja kyllä, olemme konkurssissa. Ja jotenkin porvarillista nyt tämä touhu. Mutta kohta taas sopuisasti köyhäillään, häiden kunniaksi saa vähän pröystäillä!

2 kommenttia:

  1. voi kun ihanat kengät oi oijoi :)

    VastaaPoista
  2. Welcome to the leading online Mandarin school that makes you fluent in a short time -- all from the comfort of your home or office!I am a Chinese teacher,you can learn more about Free Chinese language info: Learn mandarin online | Learn mandarin Chinese | Mandarin Teacher

    VastaaPoista