sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Kutsukortit

Tässä tulisi lupaamiani kuvia kutsukorteista. Tehtiin siis kaikille uniikit ja kierrätysmateriaalista. Ja noita työtunteja kyllä kertyi, mutta onneksi oli tosi moni meitä auttamassa. Ollaanpahan nyt ainakin johonkin häissämme panostettu jos alkaa häästressi tulla liian suureksi ja me sanotaan et OLKOON! Tänään on meinaan tullu jännityksestä mulle jo fyysisiä oireita ja mahakin meni sekaisin. Et wuhuu, olisiko aika rauhoittua?






Porokortti lähetettiin lappi-ihmisille. Yritimme kustomoida kullekin sopivan kortin!





Kirjekuoret tehtiin (pelastava enkeli teki) vanhoista tietosanakirjoista ja kalentereista. Saimme lahjoituksena myös postimerkit meidän omilla iloisilla kuvilla.





Kortteja oli väliaikaisista tuskista huolimatta todella kiva tehdä! Jatkossakin on kyllä tarkoitus askarrella kortit vanhoista materiaaleista. Ja varsinkin Samuel oli tosi taitava tekemään kortteja! Mutta taitavuuksista huolimatta kiitoskortit tulevat luultavasti olemaan netistä tilattavia valmiita valokuvakortteja. :b

4 kommenttia:

  1. No olipaha teillä kyllä homma! Ensimmäisenä korttia katsoessani (kiitosss!!) mietin sitä, miten paljon teidän sormissa on ollut erikeepperiä tai vastaavaa impattavaa tavaraa..

    VastaaPoista
  2. Onneks ei tarvinnu impata kertaakaan :b olen vähän huolissani että sulle tuli ekana mieleen! oot kuitenkin meidän valokuvaaja! me ei haluta huuruisia kuvia!

    VastaaPoista
  3. So sorry, mun on pakko impata aina ennen häitä.. Ehkä teiän pitäis pyytää sit Kalle Päätaloa? Tai sit otetaan huurrunsuodatin käyttöön! Antierikeepperiä linssiin.

    VastaaPoista