maanantai 16. tammikuuta 2012

Maalaustalkoita

Olemme saavuttaneet pöytäkoristeissa rauhan! Ymmärsimme, että vähempi on enempi ja suunnitelma on valmis! Saimme myös maalattua melkein kaikki oksat, vähän jäi vielä tekemistä torstaille, koska maali loppui kesken. Kun en ole koskaan töhriny julkisivuja, niin en osannut arvioida paljon spraymaalia yhdessä purkissa on. Nyt täytyy käydä vain ostamassa lisää, mutta kalliita ne ei kyllä ole, noin vitosen purkki!
Mutta tässä kuvia maaliryhmästä, joka oli valmistautunut tällä kertaa oikeanlaisilla varusteilla (Samuelin puku oli kyllä jokseenkin epäilyttävä):




Mustikanvarvut ja oksat saivat uuden värin ja vielä on puolukanoksat odottamassa valkaistumista. Varsinkin ennen joulua noita mustikanvarpuja saa kyllä valmiina kukkakaupoista jos ei ole aikaa itse keräillä metsästä ja maalailla. Me tajuttiin se vähän liian myöhään (eilen kun käytiin sopimassa muista kukista kukkakaupassa), mutta olipa tuo kuitenkin kivaa puuhaa jos ei lasketa ekan maalauskokeilun päänsärkyä. Hengityssuojaimet ja pakkasilman sniffaus auttoi. :) Näin ne hommat etenee, täytyisi lähteä tänään äänestämäänkin vaikka häähössötysten keskellä ei kiinnostaisi edes miettiä presidenttiä! Hiiteen pressat ja valtakunta, meillä on häät!
:D

1 kommentti:

  1. Oikein, hiiteen pressat, teil on häät:D Ihana<3 Mäkin niskavavammautunut en ehkä voi äänestää..:/ Mut teitä mä äänestän kauneimmaksi ja komeimmaksi morsiuspariksi:)

    VastaaPoista